0800 213 122 Безкоштовно по Україні
044 585 51 22 067 384 56 89 050 353 81 30 Viber Telegram [email protected]
Малокитаївська 29
Київ Карта проїзду
Працюємо по буднях 900-1800

Вчимося обирати туалетний папір

Одним з гігієнічних засобів, яке щодня використовується кожною людиною, є туалетний папір . Цей товар призначається для підтримки чистоти, тому його виробництво - не такий простий процес, як може здатися на перший погляд. Тільки м'який матеріал підходить для чутливої ??шкіри, а ще папір не повинен забивати труби каналізації, і це далеко не всі вимоги, які пред'являються до продукту. Облік багатьох факторів робить вибір туалетного паперу - серйозним завданням, так як результат впливає не тільки на комфорт, але і на здоров'я.

Переваги туалетного паперу від українського виробника

Туалетний папір - це предмет, який знайдеться в кожному офісі, будинку, готелі, ресторані або кафе. Залежно від призначення підбирається витратні матеріали з мас-маркету або ж професійної лінії. Для комерційних закладів проводиться туалетний папір у великих рулонах, призначених для гігієнічної експлуатації в диспенсерах. Український виробник Buromax випускає кілька різновидів матеріалу, а кожному артикулу властиві такі переваги:

  • екологічно чистий склад - для виробництва туалетного паперу застосовується перероблена і очищена макулатура або ж целюлоза, використання якої не призводить до проблем у алергіків і людям з чутливою шкірою;
  • економічна витрата - упаковки для диспенсерів дозволяють грамотно розподіляти матеріал, який при цьому захищається від впливу вологи і пилу;
  • комфортність експлуатації - великі рулони гігієнічної приналежності потрібно рідше міняти, ніж звичайний целюлозний папір будинку.

При покупці туалетного паперу для офісу варто врахувати параметри диспенсера , щоб витратний матеріал для гігієнічних процедур було комфортно використовувати. На сайті монобрендового магазину Buromax можна виставити фільтри, а також задати питання консультантам.

Принципи вибору туалетного паперу

Головний момент, який потрібно врахувати, якщо ви вирішили вибрати туалетний папір, полягає в її складі. Сучасне виробництво Buromax передбачає створення витратного матеріалу з натурального, вторинного і змішаного типів сировини. Якщо говорити про целюлозний папір, то варто відзначити, що він має найбільшу ціну, але такі переваги:

  • помітна тактильна м'якість;
  • повне розчинення у воді;
  • найбільш гігієнічний склад;
  • відмінні поглинаючі властивості.

На додаток целюлозний папір має самий естетичний вигляд, так як незалежно від обраного відтінку володіє чистим кольором без підтону.

Учимся выбирать туалетную бумагу

У туалетного паперу з вторинної сировини теж є свої переваги:

  • низька ціна;
  • відповідність нормам безпеки;
  • хороша щільність;
  • відмінна гігроскопічність.

Це найбільш популярний варіант для офісів, який, як правило, випускається у вигляді одношарового рулону і з сіруватим відтінком забарвлення. Купівля такого паперу для диспенсера значно економить витрати, при цьому відвідувачі санвузла не відчувають незручності. Вибирайте туалетний папір, серветки і сміттєві пакети , які відповідають високим стандартам якості в перевіреному магазині.

Як зробити троянду з паперу Як навести порядок з допомогою архівного боксу
[alert text]